VadeVi
El Mercat de les Flors de Barcelona s’omple del vins amb DO Conca de Barberà
  • CA
Mercat de les Flors de Barcelona

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Conca de Barberà organitza el proper dilluns 14 de maig un showrrom destinat al públic professional de la restauració i l’hostaleria de Barcelona, així com a premsa especialitzada i prescriptors del món del vi. Una cinquantena de vins de 16 cellers participaran de l’acte, que tindrà lloc al Mercat de les Flors de Barcelona (Carrer Lleida, 59).

Sota el lema CONCArim Barcelona, la DO Conca de Barberà vol apropar-se al públic professional de la capital catalana per donar a conèixer l’oferta vitivinícola de la comarca, caracteritzada fonamentalment pel trepat, la varietat emblema d’aquesta DO i de gran importància per a la comarca gràcies al caràcter que li atorga.

El showroom, que obrirà les seves portes a les 16:30, estarà amenitzat pel grup musical The Painomi, que maridaran els vins de la Conca amb el seu espectacle. Pel que fa a la gastronomia, també tindrà el seu espai en aquest acte, amb una proposta elaborada a base de productes típics del territori.

Tast exclusiu per a periodistes i prescriptors

Un cop inaugurat el showroom tindrà lloc un tast dirigit destinat als periodistes i prescriptors. El tast arrencarà a les 17h i els assistents podran tastar 5 referències de la DO Conca de Barberà. Entre aquestes referències s’hi trobaran noves anyades i vins que permeten conèixer en profunditat el producte que s’empara sota la DO Conca de Barberà.

Fundada l’any 1985, la Denominació d’Origen Conca de Barberà compta amb una llarga tradició vinícola a la comarca que es remunta al temps dels romans, però que va viure la seva màxima esplendor a l’edat mitjana. Actualment compta amb 23 cellers inscrits, que elaboren els seus vins sota el distintiu de qualitat de la DO Conca de Barberà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa