VadeVi
Neix la Ruta del Trepat a la Conca de Barberà
  • CA
La Mostra de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà es fa coincidint amb la Setmana Medieval de Montblanc
La Mostra de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà es fa coincidint amb la Setmana Medieval de Montblanc

!--akiadsense-->

El raïm autòcton de la Conca de Barberà i els cellers que l’elaboren seran l’eix vertebradors d’un nou producte enoturístic, la Ruta del Trepat. El projecte és una iniciativa del Consell Comarcal de la Conca de Barberà conjuntament amb la denominació d’origen.

La singularitat i exclusivitat del trepat serà el leitmotiv d’aquesta proposta que inclourà els cellers que elaboren vins amb aquesta varietat. De moment els que formen part de la Ruta del Trepat són: Agrícola de Barberà de la Conca, Celler Clos Montblanc (Barberà de la Conca), Celler Carles Andreu (Pira), Celler Mas Foraster (Montblanc), Celler Rendé-Masdéu (l’Espluga de Francolí), Celler modernista de Sarral, Vins de Pedra (Montblanc), Celler Sanstravé (Solivella), Costador Terroirs Mediterranis (Barberà de la Conca), Gèrida Viticultors.

Una notícia que arriba justament amb el primer cap de setmana del Mercat de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà a la plaça de Santa Maria de Montblanc. Durant la Setmana Medieval de Montblanc una quinzena de cellers seran presents en diferents parades per poder tastar els seus productes i poder assessorar als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins d’aquesta denominació d’origen.

Hi participaran Agrícola de Barberà, Celler Pla de la Masó, Carles Andreu, Cellers Domenys, Gerida Viticultors, Mas de la Sabatera, Mas Foraster, Rendé Masdéu, Riudabella, Rosa Mª Torres, Succés Vinícola i Vins de Pedra.

Una mostra que es repetirà el cap de setmana del 4 i 5 de maig. El programa d’actes complert de la Setmana Medieval es trobareu seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa