VadeVi
Prop de 3.000 persones visitaran de franc la DO Conca de Baberà aquest estiu
  • CA
Vinyes de la DO Conca de Barberà

!--akiadsense-->

Prop de 3.000 persones visitaran la DO Conca de Barberà aquest estiu i ho faran gratuïtament. El consell regulador va decidir reactivar l’activitat enoturística amb una campanya que consistia en regalar 1.500 visites dobles a cellers d’aquesta denominació i que s’aconseguia omplint només un formulari. I la inciativa “Escapa’t a la Conca” La iniciativa ha estat un èxit. En el seu moment el president de la DO, Bernat Andreu, assegurava que “es tracta d’obrir les portes de casa nostra, dels nostres cellers i de la nostra comarca en agraïment a tots”

Hi participen 16 cellers de la Conca que col·laboren amb la campanya obrint les seves portes de forma gratuïta a un total de 3.000 visitants. Són Agrícola de Barberà Agrícola de la Conca, Celler Clos Montblanc, Celler Sanstravé, Celler Castell de Riudabella, Celler Pla de la Masó, Celler Carles Andreu, Celler Gerida, Celler Mas Foraster, Celler Rendé Masdéu, Celler Rosa M. Torres, Celler Succés Vinícola, Celler Vega Aixalà, Vinícola de Sarral, Celler Vins de Pedra i Celler Vidbertus.

Les visites són per a dues persones i s’hauran de fer durant els mesos de juliol i agost. A més a més la iniciativa volia eixampalar-se i per això un cop s’inscrivien els participants rebien un llistat de restaurants I allotjament de l’Associació d’Hostaleria de la onca de Barberà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa