VadeVi
Rendé Masdéu, el celler arrasat per la riuada del Francolí, inaugura noves instal·lacions
  • CA
La família Rendé Masdéu davant de les instal·lacions del nou celler
La família Rendé Masdéu davant de les instal·lacions del nou celler | Instagram

!–akiadsense–>

El proper divendres, 23 d’octubre, a partir de les 18 hores, Rendé Masdéu inaugura el seu nou celler, just quan es compleix un any de la riuada del Francolí que va arrasar les seves antigues instal·lacions. El celler familiar torna a obrir les seves portes a l’Espluga del Francolí, havent reformat un antic celler ubicat en un antic molí fariner del segle XII.

Divendres, la família Rendé Masdéu realitzarà un petit acte inaugural per a públic professional, clients i col·laboradors amb la participació d’en Josep Roca i amenitzat pel grup musical Txek & Olga Pes. A més, durant tot el cap de setmana, el celler oferirà visites guiades i tastos en grups no superiors a 6 persones.

Tot i que les mesures de prevenció del contagi de la COVID19 no permeten fer la inauguració i la festa que la família hagués desitjat, l’agenda d’accions previstes pretén ser un primer acte d’agraïment a totes les persones, empreses i institucions que van protagonitzar nombroses mostres de solidaritat i d’afecte després de la tragèdia de l’octubre del 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa