La família Rendé Roig davant de les noves instal·lacions
La família Rendé Roig davant de les noves instal·lacions | Instagram

!--akiadsense-->

Rendé Masdéu té un nou celler. La família Rendé Roig ha adquirit les antigues instal·lacions de les Caves Simó de Palau a l’Espluga de Francolí. “Ara ja podem dir que tenim nou celler. Després de tants mesos d’incertesa i mala sort, per fi s’obre una escletxa de llum que no hagués estat possible sense l’ajuda incondicional de tots vosaltres”, han anunciat a través de les xarxes socials.

I és que fa nou mesos, la crescuda del riu Francolí va arrasar literalment el celler. Els dipòsit i les bótes van aparèixer quilometres lluny arrossegats per la riuada i la família va viure uns moments molts durs. Ara bé, en el moment en que la notícia va començar a córrer es va aixecar una onada de solidaritat que encara dura.

“És per això que no ens cansarem de dir que aquest celler és part de totes aquelles persones que ens van allargar la mà quan més ho necessitàvem. Estem contents d’haver pogut adquirir les instal·lacions de les antigues Caves Simó de Palau, al costat de casa i recuperant un espai estimat per tots, el Molí de Poca”, expliquen des del celler.

Mariona Rendé, ha assegurat a Vadevi, que el celler estarà a punt per la propera verema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa