!--akiadsense-->

Va ser el marc de la Festa del Trepat que es va presentar i ja es pot trobar al mercat. La Cooperativa Agrícola de Barberà donava a conèixer el seu nou vi escumós “Cabanal”.

“Cabanal” és un vi escumós elaborat amb mètode ancestral que la cooperativa de Barberà produeix de forma pionera a la Conca de Barberà. De fet, es tracta del primer celler de Catalunya que empra la varietat trepat per a l’elaboració d’un escumós amb mètode ancestral.

Es tracta d’un mètode diferent al tradicional que s’utilitza per a l’elaboració de cava. Es caracteritza perquè s’obtenen escumosos molt frescos i afruitats, ja que el vi s’embotella abans de finalitzar la fermentació, la qual cosa fa que la presa d’escuma resultant es produeix a partir de la transformació dels sucres naturals del propi vi per part dels llevats, sense afegir-ne més.

Cabanal reivindica a més el trepat, autòctoc de la Conca de Barberà que recorden, produeix vins i caves de gran qualitat, molt aromàtics i frescos.

Nou comentari

Comparteix