El restaurant Sant Francesc de Montblanc, acollirà un tast vertical de vins de la DO Conca de Barberà acompanyat d’un sopar degustació.

El tast servirà per veure l’evolució i envelliment de vins de determinats cellers de la Conca en diferents anyades (2009,2010 i 2011), amb l’objectiu de promocionar i posar en valor els vins d’aquesta Denominació d’Origen en el que es podrà comprovar la qualitat de conservació així com la capacitat d’evolució dels vins.

Què és un tast vertical?

El tast vertical s’aplica a vins que tenen un denominador comú -d’una mateixa regió, denominació d’origen o d’un mateix celler- però aplicat a diferents anyades. Per exemple, en una sessió es pot provar el mateix vi, però de les seves collites 1998, 1999, 2000 i 2001.

El tast serà dirigit per Josep Pelegrín el dia 4 de novembre al Sant Francesc Restaurant dins el marc de la fira Safrània a Montblanc.

Josep Pelegrín és el millor sommelier de Catalunya 2014 i 2015, i des de l’abril d’aquest any el millor sommelier de l’Estat espanyol. Així ho certifiquen els resultats de la darrera edició del concurs “Millor Sommelier d’Espanya 2016”.

La cuina del Sant Francesc Restaurant acompanyarà aquest tast que preten ser un grup de debat del vi on poder experimentar i analitzar els vins de la DO Conca de Barberà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa