VadeVi
‘D’vines’ marida de nou el talent femení amb els vins locals a Lleida
  • CA

Clara Griera (L’Olivera), Susanna Sansó (Analec), Marta Porta (Vall de Baldomar), Maria Mendoza (Costers del Sió) i Eva Bonet (Comalats) són les cinc enòlogues i vinyerones de la DO Costers del Segre que protagonitzaran la segona edició dels maridatges D’vines que Como Pomona ha organitzat durant el mes de març al restaurant L’Espurna amb la cuina del xef Jesús Gimena.

D'vines, a l'Espurna 2023
Les protagonistes de la cita, durant la presentació | Foto: DO Costers del Segre

Clara Griera, enòloga en el celler cooperatiu L’Olivera de Vallbona de les Monges, obrirà el cicle de maridatges comentats el pròxim dijous dia 2 de març a partir de les 20:30 hores del vespre. Susanna Sansó, del celler familiar Analec de Nalec, comentarà el segon maridatge del dijous, dia 9 de març i la seguirà Marta Porta, cellerera del celler Vall de Baldomar en aquest nucli descentralitzat d’Artesa de Segre, el divendres 17 de març.

María Mendoza, enòloga de Costers del Sió de Balaguer, guiarà el maridatge del dijous 23 de març i Eva Bonet, sommelier i viticultora del celler Comalats de l’Ametlla de Segarra, serà l’encarrega de tancar aquest cicle de sopars harmonitzats amb la cuina del restaurant L’Espurna.

Els sopars, amb places limitades, tenen un preu de 45 euros i es poden reservar a través d’aquest enllaç.

La campanya D’vines pretén destacar el talent i importància de les dones al sector del vi i concretament en la Denominació d’Origen Costers del Segre. Enguany, compta amb la col·laboració de l’àrea d’Igualtat de la Diputació de Lleida; l’INCAVI i Turisme de Lleida de l’Ajuntament de Lleida. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa