VadeVi
Demanar un vi de la DO Costers del Segre a un restaurant lleidatà té premi
Els llevataps de Pulltex de la promoció dels vins de la DO Costers del Segre
Els llevataps de Pulltex de la promoció dels vins de la DO Costers del Segre

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Costers del Segre obsequiarà amb 2.000 llevataps exclusius de la marca Pulltex als clients que durant aquest Nadal demanin una ampolla de vi de qualsevol dels 36 cellers que formen part d’aquesta denominació d’origen, en els restaurants adherits a la Ruta del Vi de Lleida que hiparticipen.

Aquesta promoció compta amb la col·laboració del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la Ruta del Vi de Lleida. Amb aquesta campanya es vol donar suport i dinamitzar les vendes dels restaurants locals alhora que promocionar els vins de la denominació lleidatana.

Els restaurants de Lleida que participen en la campanya són La Brasa d’Or, El Celler del Roser, El Petit Català, Ferreruela Cuina de la Terra, L’Espurna i La Huerta. Al territori la resta d’establiments de la Ruta del Vi de Lleida que s’han adherit a la promoció son el Cal Menut (Belianes), Castell del Remei (Penelles), Cal Xirricló (Balaguer), Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues), Resquitx (Golmés) i La Solana (Foradada).

L’acció va acompanyada de material de promoció al punt de venda com cartells als mateixos restaurants participants, així com elements visuals en els diferents perfils de les xarxes socials de la DO Costers del Segre i establiments participants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa