VadeVi
Recupera el recital poètic a la Vinya dels Artistes en motiu del Dia Mundial de la Poesia
  • CA

Aquest diumenge 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia i Vadevi s’hi suma donant veu a una de les activitats que s’organitzen al territori en motiu de l’efemèride. Així, us convidem a seguir en directe aquest recital poètic musical que ens trasllada al celler Mas Blanch i Jové.

Els protagonistes de l’activitat són la cantautora Meritxell Gené i el poeta i escriptor Gabriel Pena, dos artistes que actuen a la Vinya dels Artistes, i els vins del celler de La Pobla de Cérvoles, que acompanyen durant tota l’estona l’activitat. Es poden tastar el Petit Blanc Saó 2020, Troballa blanca 2019 i Saó Abrivat 2017.

La fusió de música i poesia enmig de la natura comença a les 11.30h del matí i s’allarga aproximadament una hora. L’activitat s’emmarca dins un projecte més global organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes, que amb la col·laboració de diverses entitats públiques i provades ha previst una gran festa de la paraula en diversos indrets de Catalunya.

Les persones que puguin apropar-se físicament al celler també podran gaudir de l’exposició temporal de Ramon M. Teixidó Camí, situada a dins del celler amb explicacions en directe del propi artista o passejar per La Vinya dels Artistes i descobrir les diferents obres exposades entre oliveres i vinyes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa