Presentació nova imatge de la DO Costers del Segre

!–akiadsense–>

La Denominació d’Origen Costers del Segre ha presentat la seva imatge, renovada després de 18 anys, a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis llerdencs. Xavier Farré, President de la DO Costers del Segre ha exposat els motius i el procés de la renovació fomentada en que la imatge de Costers del Segre havia quedat desfasada i la nova simbolitza la riquesa de la diversitat d’un territori en el que conviuen vins de 7 paisatges diferents, amb un origen comú: sòls pobres i un clima continental amb influència mediterrània.

Nou logo Costers del Segre

!–akiadsense–>

“El logotip antic implementat a l’any 2000 no representava l’essència de modernitat i innovació que caracteritza la DO ni l’estil dels seus vins amb la barrica. Cada vegada es fa menys ús de la tècnica de la fusta i és massa genèric en el món del vi; no aportava cap valor a la DO” assegurava Farré.

A més, consideren que la seva DO és el territori amb més compromís amb la sostenibilitat i ara, el seu nou logotip representa aquest valor diferencial que tant l’identifica amb el color verd. El 80% de la producció de la regió ja forma part d’un programa pioner a l’estat que vetlla per un cultiu sostenible de la vinya i unes bones pràctiques en l’àmbit social, mediambiental i econòmic. Pau Llop, dissenyador de l’estudi 131.gd, ha aprofundit “en els aspectes més tècnics del nou disseny amb una subtilesa que es percep actual i elegant i és més susceptible a connectar amb el consumidor”.

DO Costers Del Segre

La DO Costers del Segre ocupa 7 terroirs de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa