La Plaça Catalunya de Juneda acollirà la primera mostra de vins de proximitat del municipi
La Plaça Catalunya de Juneda acollirà la primera mostra de vins de proximitat del municipi | Wikipedia

!--akiadsense-->

L’Associació sense ànims de lucre, Tastavins de Juneda organitza la primera Fira de Vins i Tapes de Proximitat pel proper dissabte 29 de Juny. Una jornada complerta que s’iniciarà el matí amb dues xerrades tècniques, que tindran lloc al Complex Cultural de Juneda on es parlarà sobre la biodinàmica i la dona en el món del vi.

A partir de les 18:00h i fins a mitjanit, es farà a la Plaça Catalunya de Juneda, la primera edició de la Fira Tastavins, amb l’assistència de 21 cellers, 18 dels quals pertanyents a la DO Costers del Segre i 3 cellers convidats de la DO Conca de Barberà, DO Cava i DO Terra Alta.

Els cellers de la DO Costers dels Segre que participen a la Fira són Celler Analec, Batlliu de Sort, Cal Cabo, Castell d’Encús, Castell del Remei, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, El Vinyer, L’Olivera, Lagravera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Terrer del Pallars, Tomàs Cusiné, Purgatori de Família Torres, Vila Corona i Vinya els Vilars. A més, aquesta primera edició compta amb la participació de 3 cellers convidats: Celler Forns Raventós (DO Cava), Rendé Masdéu (DO Conca de Barberà) i Tarroné (DO Terra Alta).

Una mostra que es complementarà amb propostes gastronòmiques i música en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa