VadeVi
Tremp organitza de nou la jornada tècnica sobre els vins d’alçada
  • CA

El Pallars és cada cop més vi. Durant els darrers anys s’han dut a terme al territori iniciatives privades i públiques que fan pensar en el valor estratègic que aquest sector té en termes de desenvolupament.

Conscients que aquest és un procés llarg en el qual cal la implicació de molts agents i en què la cooperació és una peça clau, des de l’Ajuntament de Trem volen oferir la quarta edició de les jornades Vins d’alçada.

En aquesta edició volem treballar amb professionals del sector, especialistes en comunicació i comercialització de vi i en gestió i planificació enoturística els conceptes clau per a desenvolupar una bona estratègia de visualització de nostre producte.

Es treballaran qüestions com ara: Com es poden millorar la promoció dels vins? Què estem s’està fent correctament i quins aspectes s’han d’enfortir? Quins canals s’estan utilitzant i quins queden per explorar? Com es pot fer dels vins un factor d’atracció a la comarca?

Les jornades s’adrecen a vinaters, restauradors i altres agents locals que tinguin interès en conèixer quines són les oportunitats que el món del vi pot oferir a un territori.

Es farà a la seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya a Tremp, al Passeig Pompeu Fabra, 21.

Ponències i taula rodona

Les ponències tenen una durada aproximada de 30 minuts, adreçats a realitzar una exposició de la situació actual del sector enològic a Catalunya en referència a l’eix concret de la ponència corresponent.

La primera anirà a càrrec d’ Alicia Estrada i porta per títol:“El mercat vitivinícola català, les tendències que pugen”. David Seijas, sommelier del Bulli Foundation dissertarà sobre “La veu dels sommeliers. Què demanen els restaurants?”. La tercera ponència sobre l’enoturisme anirà a càrrec de Mariana Mier y Teran de Winenium i representant de l’operador britànic Inntravel.

La jornada s’acabarà amb una taula rodona, dels ponents, moderada per Margalida Ripoll i Ferrer, directora de Vadevi.cat en la que s’analitzaran i es debatran els avantatges i reptes dels diferents canals comercialització del vi: des de la venda directa fins a la comercialització a través de botigues especialitzades.

Serà divendres dia 18 de novembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa