VadeVi
Més de 400 escolars exposen les seves obres a Mas Blanch i Jové
Hi ha participant més de 400 obres de 13 escoles de Les Garrigues
Hi ha participant més de 400 obres de 13 escoles de Les Garrigues

!--akiadsense-->

Mas Blanch i Jové celebra el seu Desè Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de Les Garrigues. Més de 400 obres de 13 col·legis diferents han estat presentades i es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler, on també es troba la pintura “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, una obra de 60 metres que va ser pintada l’any 2013 durant més de 2 mesos enmig de La Vinya dels Artistes.

Les obres es poden visitar tots els dissabtes i diumenges de 10 a 2 fins a finals de gener i el lliurament de premis als guanyadors serà el proper 21 de desembre a les 5 de la tarda. Després del lliurament de premis s’oferirà vi, turrons i refrescs a tots els assistents.

Les pintures que participen al concurs de Mas Blanch i Jové s'exposen a la sala de bótes

!--akiadsense-->

Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi i els pares que els acompanyin una copa d’un dels vins Saó.

Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l’art va crear fa 10 anys aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a dibuixar i pintar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa