Les pintures que participen a l'onzè concurs infantil de Mas Blanch i Jové a la sala de bótes del celler
Les pintures que participen a l’onzè concurs infantil de Mas Blanch i Jové a la sala de bótes del celler

!--akiadsense-->

Mas Blanch i Jové ha celebrat el seu Onzè Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de Les Garrigues. Més de 450 obres de 13 col·legis diferents han estat presentades i es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler. A mateix espai hi ha la pintura “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, una obra de 60 metres que va ser pintada l’any 2013 durant més de 2 mesos enmig de La Vinya dels Artistes.

Degut a l’actual situació sanitària actual, s’allargarà l’exposició de les obres que podran visitar-se tots els dissabtes i diumenges de 10am a 2pm fins a finals de febrer. Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi i els pares que els acompanyin una copa d’un dels vins Saó.

A més, enguany es repartiran més de 500 euros en premis i el seu lliurament als guanyadors serà el proper 20 de desembre a les 5 de la tarda.

Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l’art va crear fa 11 anys aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a dibuixar i pintar. El celler vol dedicar aquesta edició de l’any 2020 a les escoles i, especialment, al professorat “que enguany està realitzant la seva tasca en unes condicions especialment complicades”, expliquen.

Nou comentari

Comparteix