VadeVi
Més de 220 restaurants se sumen al projecte “Moments en ruta” de Raimat
  • CA
Aquest 2017 se celebra la tercera edició d’aquesta campanya | Raimat

!–akiadsense–>

Vol d’Ànima de Raimat torna a sorprendre amb “Moments en ruta”, una iniciativa gastronòmica per promocionar la cultura del vi i convidar els catalans a gaudir del maridatge d’una forma desenfadada i divertida amb la gastronomia del país. Arrel de la bona acollida obtinguda en edicions anteriors, aquesta renovada proposta gastronòmica arrenca amb un total de 222 restaurants, xifra que duplica els establiments participants a la passada edició.

Durant tot el mes de juny, més de 220 restaurants de Catalunya oferiran menús a preus ajustats amb els quals els consumidors podran gaudir de moments únics amb Vol d’Ànima de Raimat, un vi jove que vol convidar al públic a viure experiències inoblidables. Com a novetat en aquesta nova edició, i per premiar a aquells que hagin decidit compartir un moment especial amb Raimat, se sortejarà un vol en globus per a dues persones, amb brindis des de l’aire i posterior esmorzar en una masia rural.

Els restaurants presenten en aquesta ruta propostes gastronòmiques elaborades a partir d’una revisió de la cuina tradicional que defineixi l’esperit del vi de Raimat. Cal Xirricló “>de Balaguer, Es Portal“> de Pals, i Restaurant 2254, Sandor“> i La Palmera “>de Barcelona, són només alguns dels establiments que formen part d’aquesta iniciativa gastronòmica que es duu a terme per tercer any consecutiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa