Cal Pastor (Turisme Rural) i el Celler Mas Blanch i Jové organitzen per cinquè any consecutiu “La Nit d’estels a la Vinya dels Artistes”.

A partir de les 21h hi haurà un tast de vins Saó maridat amb pans, oli d’oliva, sals i xocolata. A continuació, hi haurà un concert de violí a davant de la Cabana del Guino. Acompanyats per La Sargantaneta de Carles Santos, es recitaran poesies de Joan Vinyoli. Finalment, de la mà de Salvador J. Ribas, director del Parc Astronòmic del Montsec, es podran observar els estels a través de telescopis muntats especialment per l’ocasió.

Aquesta és una de les moltes iniciatives artístiques que el Celler Mas Blanch i Jové du a terme al llarg de l’any, un celler que vincula Art i Vi a través del seu projecte La Vinya dels Artistes: un espai lliure on els creadors poden homenatjar el món de la terra, de la vinya i del vi i que es va emplenant d’escultures amb el pas dels anys.

Es tracta d’una activitat oberta a tothom i gratuïta.

Data: divendres 25 de juliol

Hora: a les 21h

Lloc: al celler Mas Blanch i Jové de La Pobla de Cérvoles

A més, el Celler Mas Blanch i Jové i la Vinya dels Artistes estan oberts al públic cada dissabte, diumenge i festius de 11am a 2pm. A part de degustar els seus vins Saó, la visita a Mas Blanch i Jové aporta la possibilitat de contemplar “In Vino Veritas”, la darrera gran obra de Josep Guinovart, que presideix la sala de tastos del celler i consisteix en un impressionant mural de 12 metres de llarg, en homenatge al món del vi, el muntatge d’escultures suspeses amb joc de llums i ombres ‘Primeres Notes (del cant de l’hortolà)’ d’Esteve Casanoves i Josepe Gil i l’impactant ‘Entre el Cel i la Terra’ de Gregorio Iglesias, una magnífica obra de 60m. pintada durant dos mesos enmig de La Vinya dels Artistes i que ara recobreix les quatre parets de la sala de bótes del celler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa