VadeVi
El Parador de Lleida estrena campanya anual per promocionar el vi local
  • CA

El Parador del Roser i la Ruta del Vi de Lleida – DO Costers del Segre han posat en marxa una nova acció que donarà un impuls més a la promoció dels vins que s’elaboren en la regió vitivinícola. Amb 12 Mesos, 12 Cellers, el restaurant del Parador, membre de la Ruta del Vi, farà protagonistes els vins de la Denominació d’Origen Costers del Segre i l’enoturisme amb una carta exclusiva dels vins participants, degustacions, i fins i tot visites gratuïtes als cellers participants, donant el protagonisme a un projecte vitivinícola diferent cada mes de l’any.

Cartell promocional del mes de gener, amb el Celler de Sanui

La campanya ha començat al gener amb el Celler de Sanui de Lleida (subzona Segrià); i en aquest ordre, els següents seran: Vila Corona de Vilamitjana (subzona Pallars), Vall de Baldomar (subzona Artesa), Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (subzona Garrigues), Raimat de Raimat (subzona Raimat), Lagravera d’Alfarràs (subzona Segrià), Cérvoles de la Pobla de Cérvoles (subzona Garrigues), Costers del Sió de Balaguer (subzona Artesa), Tomàs Cusiné del Vilosell (subzona Garrigues), Analec de Nalec (subzona Vall del Riucorb), Clos Pons d’Albagés (subzona Garrigues) i Castell del Remei (subzona Urgell).

Des de l’entitat i la Ruta del vi de Lleida, el president Tomàs Cusiné entén que aquest tipus d’accions prenen significat per la “importància d’explicar els vins locals al mateix territori”. A més a més, afegirà el director del Parador Miquel López, la promoció dels vins de Costers del Segre es converteix en un reclam més d’atracció per als clients del restaurant.

El celler Sanui estrena projecte al Parador | Foto: DO Costers del Segre

Copa de benvinguda i visites gratuïtes a cellers

En el marc d’aquesta campanya, entre les diferents accions previstes, els clients Amics de Paradors que s’allotgin a l’hotel rebran una copa del vi del mes com a detall de benvinguda. Així mateix, cada mes, el Parador habilita un espai amb l’objectiu d’exposar els vins del celler seleccionat perquè clients del restaurant i hostes de l’hotel puguin conèixer i familiaritzar-se amb les marques de vi lleidatanes.

D’altra banda, els comensals del restaurant que optin per una ampolla del vi dels recomanats seran obsequiats amb una visita guiada gratuïta al celler escollit. L’últim dijous de cada mes hi haurà un sopar degustació maridat amb els vins del “celler del mes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa