VadeVi
Raimat rep el premi a la sostenibilitat del Col·legi d’Enginyers Agrònoms
  • CA
Les vinyes de Raimat
Les vinyes de Raimat

!--akiadsense-->

El celler Raimat ha rebut el guardó “Premi Alimentem el Món” que atorga el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb el patrocini de Caixa d’Enginyers. El premi vol ser un reconeixement a projectes que fomentin el desenvolupament sostenible al sector agroalimentari i la sostenibilitat en tots els àmbits. Alhora, vol posar en valor l’esforç per assolir un model de producció alimentària més eficient per contribuir a fer front als nous reptes d’aquest sector. Els candidats presentaven valors sostenibles compartits com la preservació dels recursos naturals, el foment de l’equilibri territorial i l’ús de noves tecnologies, entre d’altres.

Jordi Civit, responsable de viticultura de Raimat, assegura “a Raimat els enginyers agrònoms tenen molt de pes i la majoria de vegades, no es tracta de veure qui és més o menys sostenible sinó de pensar sempre en sostenible, tant en les decisions de més envergadura com en les de menys pes”.

La dotació d’aquest premi és de 1.000 €, patrocinats per Caixa d’Enginyers, que en el cas de Raimat es destinaran a la conservació de la tortuga de rierol (Mauremys leprosa), que es troba en situació de perill d’extinció per la degradació gradual del seu hàbitat però que es preserva a la seva finca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa