Ruta del vi de Lleida

!--akiadsense-->

L’acte va estar presidit pel Sr. Tomàs Cusiné, President de la Ruta del Vi de Lleida, el Sr. Xavier Farré President de la DO Costers del Segre i el Sr. Juli Alegre Director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i va servir per presentar la nova estructura de l’associació.

La Diputació ha ofert els locals de la Caparrella per acollir la seu de la Ruta del Vi de Lleida així com suport econòmic per a la promoció conjunta de l’enoturisme a Lleida.

Aquest compromís es tira endavant amb l’objectiu d’anar coordinades les tres entitats, desenvolupar accions de promoció alineades i garantir, amb les aportacions de tots els actors, uns millors resultats.

En aquest sentit, la seu social de la Ruta del Vi de Lleida, que actualment es troba a l’edifici del Casino de Lleida, es traslladarà al Complex de la Caparrella (Lleida) on actualment es troba ubicada la seu de la DO Costers del Segre.

El primer acte de promoció que se celebrarà, tindrà lloc el proper dimecres dia 29 de novembre a Barcelona. La DO Costers del Segre i la Diputació de Lleida organitzen un dinar de premsa per presentar la Ruta del Vi de Lleida, posicionar Lleida com a destinació enoturística i intercanviar impressions amb els periodistes del sector enoturístic i vitivinícola convocats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa