!–akiadsense–>

La Ruta del vi de Lleida, juntament amb 20 empreses més, torna un any més amb la campanya de primavera de sopars maridats. Uns àpats que s’elaboren conjuntament entre el restaurador i el celler que hauran combinat el millor de la gastronomia i els vins en el menú. En aquesta iniciativa hi participen 10 restaurants i 10 cellers els quals oferiran 20 menús diferents.

Les reserves es faran trucant directament a cada restaurant. L’objectiu d’aquesta campanya és continuar oferint una proposta gastronòmica i enològica de qualitat, enaltint els productes de les terres de Ponent, així com afavorir la col·laboració entre els cellers i els restaurants de la ruta. L’edició passada es van servir 255 sopars durant tota la campanya.

CALENDARI DELS SOPARS:

  • 09/03/2017 Restaurant Celler del Roser (Lleida) + Celler Vinya els Vilars . Reserves tel. 973 239 070
  • 10/03/2017 Restaurant El Claustre / Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer) + Celler Cérvoles. Reserves tel. 973 438 006
  • 16/03/2017 Restaurant L’Estel de la Mercè (Lleida) + Celler Lagravera. Reserves tel. 973 288 008
  • 17/03/2017 Restaurant Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues) + Celler Costers del Sió . Reserves tel. 686 410 468
  • 23/03/2017 Restaurant La Huerta (Lleida) + Celler Clos Pons . Reserves tel. 973 245 040
  • 24/03/2017 Restaurant La Solana (Foradada) + Celler Mas Blanch i Jové. Reserves tel. 973 400 709
  • 30/03/2017 Restaurant Crapula (Lleida) + Celler Raimat . Reserves tel. 973 192 452
  • 31/03/2017 Restaurant Cal Menut (Belianes) + Celler Analec . Reserves tel. 973 331 243
  • 06/04/2017 Restaurant Genial (Lleida) + Celler Castell del Remei . Reserves tel. 973 241 471
  • 07/04/2017 Restaurant 2007 (La Fuliola) + Celler Vila Corona. Reserves tel. 973 571 073

Més informació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa