La Vinya dels Artistes de Mas Blach i Jové se suma a una iniciativa inèdita

Quatre espais d’art a l’aire lliure de les Garrigues vinculats a l’oli i el vi s’uneixen per promocionar-se conjuntament amb “Camins d’art”

La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové és un dels quatre espais a l'aire lliure de Camins d'Art

La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové és un dels quatre espais a l’aire lliure de Camins d’Art | Mas Blanch i Jové

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya de la Granadella, la Vinya dels artistes del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el Camí dels 7 sentits de l’escultora Marta Pruna de Cervià de les Garrigues i el Centre d’Interpretació d’Art Rupestre de la Roca dels Moros del Cogul han unit esforços per promocionar-se conjuntament amb la proposta “Camins d’art”.

A la Granadella es poden visitar les escultures de Land Art guanyadores d’Oliverart ubicades al mirador de les Terres de l’Ebre i el mural de la grafista Lily Brik situat al costat del Museu de l’oli de Catalunya; a la Pobla de Cérvoles es visita les obres d’art entre vinyes de la Vinya dels artistes situada al costat del celler Mas Blanch i Jové; a Cervià la visita consisteix en la visita de les escultures instal·lades en el Camí dels 7 sentits i el Museu de l’escultora Marta Pruna; i al Cogul es visita el mural de Lily Brik inspirat en les pintures rupestres de la Roca dels Moros declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Els quatre espais vinculen art amb paisatge i patrimoni, estan a l’aire lliure i es poden visitar tan de manera independent o amb visita guiada amb reserva prèvia segons l’espai. Son espais segurs i permeten gaudir de l’art d’una altra manera. Trobareu més informació al web del celler Mas Blanch i Jové.

Nou comentari