VadeVi
La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es prepara per a una nova adquisició
  • CA
Erik Schmitz és el nou 'artista de la vinya' a Mas Blanch i Jové
Erik Schmitz és el nou ‘artista de la vinya’ a Mas Blanch i Jové

!--akiadsense-->

La cita del mes de juliol amb l’art i la vinya torna a Mas Blanch i Jové. Aquest dissabte 4 de juliol a les 18h, el celler de la DO Coster del Segre ofereix una nova edició de la Vinya dels Artistes. En aquesta ocasió, l’artista Erik Schmitz realitzarà una obra d’art en directe amb sarments de vinya. Serà una activitat que cercarà la participació dels assistents i que continuarà amb un maridatge dels vins ecològics del celler en plena natura i s’acabarà amb la posta de sol de fons.

L’escultura, de caràcter efímer i 100% biodegradable, consisteix en un refugi amb la forma característica d’un animal de la zona. El concepte recau en reivindicar la necessitat de protegir i respectar la fauna. En aquesta ocasió farem una ofrena per als animals, generant un espai per a ells, i per a la natura ja que els materials venen de la terra i en tornaran a formar part.

Erik Schmitz Coll és un artista nascut a Alemanya i criat a terres de ponent que utilitza l’art com a mitjà per comunicar-se i manifestar pensaments. Concep la creativitat com una via intuïtiva, subtil i suggeridora entre l’artista i l’espectador-receptor. Li interessa el concepte però la seva prioritat és que l’observador rebi i s’identifiqui amb l’obra. És per això que els protagonistes de les seves creacions són la figura humana i l’animal, la vegetació, el paisatge i la geografia. Amb la temàtica, el contrast i el gran format, pretén trencar amb la quotidianitat, amb les rutines contemporànies i els estigmes establerts. Busca també oferir un respir que pugui donar lloc a la reflexió i que reverteixi amb una millor convivència.

El preu de l’activitat és de 20 euros pels adults i 15€ pels menors més grans de 12 anys. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al celler Mas Blanch i Jové.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa