VadeVi
360 vins de la DO Empordà que es poden comprar des de casa
Bótes de vi de la DO Empordà

!--akiadsense-->

El web de la DO Empordà incorpora un nou apartat que reuneix 360 vins de la denominació que es poden comprar online i rebre a casa. La plataforma permet al comprador escollir i pagar els vins d’una manera ràpida, fàcil i segura.

El web organitza els vins per categories: blanc, blanc amb bóta, rosat, negre, negre amb bóta, dolç i escumós. Cada vi inclou una fitxa amb la informació del preu i les condicions de venda, així com un enllaç directe per realitzar la compra. En la majoria dels casos, es redirigeix a l’usuari a la botiga online de cada celler perquè acabi de formalitzar l’operació. En el cas que el celler no disposi de botiga online, es facilita un mail o telèfon de contacte per realitzar la comanda.

Els pagaments es realitzen a través de plataformes online o mitjançant transferència bancària. Alguns cellers realitzen l’enviament dels vins de manera gratuïta, mentre que d’altres fixen una quantitat mínima de compra per fer-se càrrec de les despeses de transport dels productes. La gran majoria de cellers realitzen enviaments a qualsevol punt de Catalunya, mentre que d’altres ho limiten a la seva àrea de proximitat. El catàleg de vins de la DO Empordà està disponible en català i castellà.

La creació d’aquesta nova plataforma digital forma part de les iniciatives impulsades pel Consell Regulador i els cellers de l’Empordà per reactivar les vendes de vi que s’han aturat a causa de la crisi de la COVID-19. A banda de la creació d’aquesta nova plataforma unificada de venda, la DO Empordà organitza cada dissabte tastos de vins online dirigits per sommeliers o restauradors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa