VadeVi
Arrels del Vi arriba aquest any amb més de 100 referències de la DO Empordà
  • CA
Arrels de vi

!--akiadsense-->

Arrels del Vi, la fira vitivinícola de l’Empordà, celebra la seva 11a edició el 19 i 20 de maig a Sant Martí d’Empúries a l’Escala amb 25 cellers de la DO Empordà i 1 celler convidat del Rosselló. I el 9 de juny, celebra la Festa de la DO Empordà a Barcelona, al Museu d’Història de Catalunya i al Pg de Joan de Borbó, portant 21 grans cellers empordanesos i activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès a la capital catalana.

Organitzada per Dominic Abernethy i per Tess Oriol i Carlos Krauel de TOCK Projects, Arrels del Vi s’ha consolidat com la fira professional de vins de la DO Empordà oberta al públic general amb deu edicions a St. Martí d’Empúries i dues a Barcelona. La Fira suposa una oportunitat per tastar més de 100 referències de vi de la DO Empordà de gamma alta en un entorn excepcional, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos i comprar a preu de celler excel·lents vins, a voltes difícils de trobar en distribució tradicional.

A part de Domaine Treloar, el celler convidat del Rossellló, han confirmat la seva participació els cellers La vinyeta, AV Bodeguers, Bodegas Mas Vida, Castell Perelada, Celler Arché Pagès, Celler Castelló – Murphy, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Celler Mas Pòlit, Celler Pujol Cargol Masarac, Cellers d’en Guilla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Gelamà, JOC, Mas Llunes, Mas Oller, Pere Guardiola, Roig Parals, Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa