Un centenar de persones s’enfilen al Puigmal per tastar els vins de la DO Empordà

El bon temps va acompanyar als participants durant tota la jornada que té per objectiu situar els vins empordanesos el més amunt possible

Tast de vins al cim del Puigmal

Acompanyats pel bon temps durant tota la jornada, més d’un centenar de persones han participat aquest diumenge en el 9è Tast d’alçada de vins DO Empordà al cim del Puigmal (2.911m). Puntualment a un quart de deu del matí, els assistents han sortit del Coll de Fontalba en direcció al Puigmal. Tres hores més tard, els participants han arribat al cim on ha tingut lloc el tradicional tast de vins. En aquesta ocasió s’han pogut tastar els vins dels cellers AV Bodeguers, Celler Arché Pagès, Celler Brugarol, Mas Llunes, Oliveda i Vinyes dels Aspres. Després del tast, els assistents han iniciat el descens que ha posat el punt i final a l’activitat.

La iniciaitva té per objectiu situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines, a gairebé 3.000 metres d’altitud. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l’esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. El consell regulador empordanès i els cellers participants han organitzat l’activitat amb la col·laboració del Centre Excursionista Empordanès i l’Associació Excursionista Cabirols Roses.

Nou comentari