VadeVi
Cinc activitats per viure la verema a l’Empordà
  • CA

Aquests dies de verema, són cada cop més els cellers que obren les portes a compartir aquest moment especial de l’any amb les persones que hi mostren interès. Se’n podria dir enoturisme de verema, i vindria a ser la possibilitat de gaudir d’activitats que van més enllà de la feina de recollir els raïms al camp.

L’Empordà, per exemple, ha organitzat per aquests dies diverses activitats, entre les quals, fer verema en família, recuperar antigues tradicions i conèixer com es collia el raïm “a l’antiga”, o fins i tot participar de l’elaboració del most. Aquestes són cinc propostes que no us podeu perdre.

  • Verema en Família a La Vinyeta

Dies: 3-4-10-11/09/2021 
Hora: 19:30h
Lloc: Celler La Vinyeta 
Preu: Adults (29,50€) / Menors de 12 anys (14,50€) / de 0 a 3 anys (Gratuït)

Els participants podran collir raïms i trepitjar-los en una jornada que finalitza amb un sopar de pa amb tomàquet amb embotits i formatges. 

  • Fes-te el Most a Empordàlia

Dies: 05-12-19-26/09/2021 
Hora: 9:30h
Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga) 
Preu: Majors de 18 anys (22€) / de 8 a 18 anys (11€) / de 0 a 7 anys (gratuït)

El celler Empordàlia ofereix tots els diumenges del mes de setembre la seva activitat Fes-te el most que permet participar activament en la verema. Els participants colliran i trepitjara el raïm per aconseguir el most. L’activitat inclou desplaçament en tren entre el celler i les vinyes i finalitza amb esmorzar i tast de vins. 

Activitats de verema a Empordàlia

  • Verema a l’antiga al celler Espelt

Dia: 18/09/2021 
Hora: 10.00h
Lloc: Celler Espelt 
Preu: De 10€ a 22€

El celler Espelt programa l’activitat Verema a l’antiga, una experiència per conèixer les feines del camp, les seves tradicions i la viticultura. Els participants colliran el raïm i el trepitjaran en semals antics per a premsar-los. La proposta inclou esmorzar, vi, most i música.

  • A Veimar! Viu la verema a les Gavarres

Dies: 12 i 25/09/2021 
Hora: 10:00h
Lloc: Celler Clos d’Agon 
Preu: Adults (18€) / de 7 a 17 anys (10€) / de 0 a 6 anys (Gratuït)

El celler Clos d’Agon proposa l’activitat A Veimar! Viu la verema a Les Gavarres per viure la verema activament. L’activitat inclou trepitjada de raïms, visita a l’entorn de Mas Gil i esmorzar de productes de proximitat amb tast de vins i most.

  • El most, l’experiència del pre-vi amb Maset Plana

Data: 18/09/2021
Hora: 19:00h
Lloc: Celler Masetplana (Garriguella)
Preu: Adults (15€) – Menors d’edat (5€)

El celler Masetplana programa l’activitat El most, l’experiència del pre-vi durant la verema. Els participants podramn gaudir d’una experiència diferent fent un tast horitzontal dels primers mosts fermentats, una aventura pels sentits a través d’un recorregut per les diferents varietats abans de convertir-se en vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa