El guanyador (a la dreta de la foto) s’ha endut una bota de castanyer i un lot de vins de la DO Empordà | DO Empordà

!--akiadsense-->

El figuerenc Mateu Pujolràs ha estat el guanyador del I Concurs de Garnatxes i Vins Rancis Casolans, organitzat pel Consell Regulador de la DO Empordà. El guanyador ha obtingut el guardó per una garnatxa elaborada en una bóta de més de 60 anys que va heretar del seu pare. I com a premi, s’ha endut una bóta de castanyer i un lot de vins de la DO Empordà.

Una desena de particulars de l’Alt i el Baix Empordà han participat en aquesta primera edició del concurs nascut amb l’objectiu de posar en valor aquestes tradicionals elaboracions casolanes, propiciar-ne l’elaboració i fomentar el coneixement i divulgació d’aquests tradicionals productes.

El lliurament del premi s’ha fet coincidint amb la tercera edició de la Jornada Vi Dolç Empordà, celebrada aquest cap de setmana Figueres. La jornada va incloure tres sessions de maridatge de vins dolços amb tapes salades i dolces a càrrec del sommelier Joan Benjam i una fira de degustació en la què van participar una desena de cellers. Unes 500 persones han participar en alguna de les activitats programades durant la jornada.

Nou comentari