VadeVi
El disseny de l’oferta enoturística centrarà la Vívid enoConference 2016
  • CA

Un any més arriba la Vívid enoConfrence, el seminari d’enoturisme que s’ha convertit en punt de referència per a totes aquelles empreses, institucions i professionals del món del vi que volen desenvolupar el seu vessant enoturístic per tal atraure i satisfer a tots aquells clients, visitants i turistes motivats per la cultura del vi i el seu entorn natural.

L’edició d’enguany està centrada en el redisseny de les instal·lacions i l’oferta enoturística per tal de ser més atractius pel visitant, element clau per a cellers i empreses turístiques que vulguin atraure a turistes amants del vi als seus establiments.

D’aquesta forma, els màxims experts en enoturisme donaran les claus per fer més atractiva l’oferta enoturística i així ser capaços d’atraure a més turistes del vi.

Alguns dels ponents que participaran a la Vívid enoConference 2016 són Jose Antonio Donaire, professor del Grau de Turisme a la Universitat de Girona (UdG). Ha estat director del l’Institut de Recerca en Turisme (Insutur) i publica de forma regular al seu blog don-aire.blogspot.com.es

Alícia Estrada, és una de les màximes expertes en la comercialització de l’enoturisme i en assessorament en la en captació del turisme d’empreses i d’incentius.

Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor. Porta més de quinze anys escrivint sobre la cultura del vi i ha publicat una desena de llibres sobre vins i enoturisme.

La Vívid enoConference 2016 es farà dia 29 d’abril a Calonge-Sant Antoni. A l’edició d’enguany, adopta el format “seminari-taller”, on els assistents podran aprendre no només els conceptes teòrics, sinó també interactuar directament amb els experts per trobar solucions a casos particulars del món de l’enoturisme.

El preu de la inscripció és de 45 €/persona i 40 €/persona pels membres de la Ruta del Vi DO Empordà, però els que s’inscriguin abans del 15 d’abril, el preu de la matricula és de 40 €/persona i 35 €/persona pels membres de la Ruta del Vi DO Empordà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa