El festival del vi de l’Empordà, VIVID, continua endavant amb el seu calendari d’activitats previstes per a tot aquest mes d’abril. Havent arribat a la meitat del cicle, la seogna quinzena de mes arriba amb noves propostes interessants que cal tenir en compte.

Per exemple, aquest dissabte a partir de les 11h arriba el “Vi i romàtic a la Serra de l’Albera, amb vins de Cellers d’en Guilla. A la tarda, a les 16h, es fa un Tast de les noves anyades d’Empordàlia i el dia finalitzarà a les 20 hores amb la Visita guiada Spiritus al Monestir de Sant Quirze de Colera, amb vins de la Cooperativa de Garriguella i Terramar Natura i Cultura.

Demà diumenge comença el dia a les 10h del matí amb l’Enosenderisme per la Mar d’Amunt, una passejada d’uns 8 km seguint el mar per gaudir dels racons, platges i cales de la Mar d’Amunt amb una visita i un tast de vins a les vinyes del Celler Hugas de Batlle de Colera. Aquesta activitat es retransmetrà a través de Periscope i Facebook Live.

A la mateixa hora tindrà lloc també la 3a mostra de vins de la DO Empordà a Roses, on 9 cellers de la denominació oferiran els seus vins i l’escola d’Hostaleria de Figueres oferirà diferents tastos. A més, a les 10.30h començarà la Caminada Solidària de Masia Serra.

Es pot consultar el programa complet d’activitats (i fer reserves) a través del seu lloc web.

VÍVID, El Festival del Vi

Amb la primavera es reinicia el cicle de la vinya a l’Empordà, a la Costa Brava, i amb ella neix VÍVID, el primer festival del vi de l’Alt Empordà i Baix Empordà amb el què es vol donar a conèixer el món i el producte del vi empordanès mitjançant activitats i experiències enoturístiques a la destinació. La primera i segona edició de VÍVID proposaven 55 activitats i promocions al 2014, i 109 al 2015, i van comptar amb 3.000 i 5.748 participants respectivament.

El vi empordanès, produït a la DO Empordà, prové de 55 municipis ocupant una extensió de 2000 hectàrees de vinya i aplegant 330 viticultors i 50 cellers. Contribueix a la preservació del territori i el paisatge i la dinamització de l’activitat rural d’una demarcació i l’activitat turística d’una destinació.

Promogut pel Club de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona, VÍVID és una iniciativa de dinamització i promoció del territori fora de temporada alta turística, donat que té lloc al mes d’abril. Així, vol donar a conèixer el món de la viticultura empordanesa als habitants i visitants a través d’experiències enoturístiques memorables en un entorn únic, la Costa Brava.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com de 107 socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa