Dilluns 13 d’abril es va presentar l’Associació de Ceps de Cap de Creu. L’acte es va dur a terme al Celler Martin Faixó, al Mas de la Perafita a Cadaqués. La idea de l’associació és donar conèixer i divulgar els valors naturals, paisatgístics, culturals i històrics de la vinya al Parc Natural de Cap de Creus.

Són tres cellers que fan agricultura ecològica dins del Parc Natural de Cap de Creus i que aquest mateix dilluns impulsen una sèrie de jornades tècniques emmarcades dins del Pla anual de transferència tecnològica i anomenades Els paisatges i la gestió ecològica de la vinya al Cap de Creus.

L’any 2012, el Parc Natural de Cap de Creus va establir contactes amb els dinamitzadors de la producció agrària ecològica del DAAM a la comarca. El 2014, el mateix Parc va definir un programa de desenvolupament rural i protecció mediambiental, amb la finalitat de definir les línies de treball de l’activitat agropecuària, sostenible amb la conservació dels valors naturals per als propers anys. Una de les línies d’aquest programa és la promoció de la viticultura ecològica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa