Verema a l'antiga al celler Espelt

!--akiadsense-->

Espelt vol convidar a tothom a veremar les seves vinyes però a fer-ho com ho feien els nostres avis. La proposta oberta a tots els públics preveu recollir el raïm a mà, es transportaran amb semals (les portadores de fusta amb nanses), es trepitjaran els raïms amb els preus i es podrà tastar el primer most.

Però no tot serà treballar i després s’ha organitzat un esmorzar de veremador amb botifarres ecològicques i pa amb tomàquet maridat amb vins del celler Espelt.

Durant tot el matí els Amics dels Tractors d’Època de l’Empordà tindran algunes de les seves màquines exposades perquè grans i petits els puguin veure i fotografiar-s’hi i tot plegat s’amenitzarà amb la música dels acordions de La Diatònica.

Serà dissabte 15 de setembre, a les 10h. El preu és de 18€, 12€ pels infants de 4 a 12 anys i gratuit pels més petits. Trobareu més informació i es podran fer les reserves a través del correu electrònic [email protected]

Seguint la línia ecològica del celler, es demana que els assistents portin plats i coberts de casa per evitar generar residus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa