
!--akiadsense-->
‘Caràcter Empordà’, no és només un sopar, és un festival enogastronòmic. Fins a 19 restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet i 22 cellers de la Denominació d’origen Empordà s’uneixen per crear una experiència enogastronòmica única.
El tret de sortida es va fer aquest dijous a l’Hotel Havana de Barcelona i es repetirà amb propostes diferents dia 23 de maig i 30 de maig creada i ideada per la Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà sota el projecte B de l’Empordà.

!--akiadsense-->
Cada dia 7 restaurants preparen un plat estrella que s’harmonitza amb diferents vins DO Empordà. I el que és més destacat és que xefs i enòlegs es desplacen a Barcelona per explicar les seves creacions davant dels comensals.
El Roser 2, Mas dels Arcs, Casamar, La Plaça, Aradi, Vicus, Terramar, Aquamare, Es Portal, La Xicra, La Calèndula, Hotel Aigua blava, Els Tinars, La Blanca, Sa Punta, Aurum, Mas de Torrent, SA Cova i Bo.tic juntament amb l’Hotel Havana Barcelona – espai que acull el festival – són els restaurants protagonistes d’aquesta primera edició del festival enogastronòmic, Caràcter Empordà. Cadascun d’ells va elaborat un plat 100% empordanès amb l’objectiu de crear de forma coral, un menú de 7 plats inspirat en els millors productes de la gastronomia de mar i muntanya de l’Empordà.
Per complementar la proposta gastronòmica, s’ha harmonitzat cada plat amb un vi DO Empordà. En són 22 els cellers seleccionats en aquesta primera edició: Gerisena, Pujol Cargol, *lavinye- ta, Pere Guardiola, Perelada, Mas Llunes, Vinyes dels Aspres, Cellers d’en Guilla, Mas Pòlit, Espolla, Masia Serra, Martín Faixó, Espelt Viticultors, Mas Vida, Martí Fabra, Vinyes d’Olivar- dots, Bodegas Trobat, Mas Oller, Clos d’Agon, Empordàlia, Hugas de Batlle i Oliveda.
Per poder-hi assistir les reserves es poden fer al mateix hotel, trucant aals telèfon 93 341 70 00