VadeVi
Les Jornades Gastronòmiques a Empordàlia fan 10 anys
Empordàlia

!–akiadsense–>

Un estiu més, el celler Empordàlia organitza les seves Jornades Gastronòmiques per gaudir dels vins, el bon temps i la gastronomia de l’Empordà al seu celler. La desena edició de les Jornades Gastronòmiques, que es duran a terme els dissabtes dels mesos de juliol i agost d’11:30h a 13:00h a l’espai Empordà a Taula a Vilajuïga, són una oportunitat per poder tastar els productes amb segell empordanès.

Cada setmana, la demostració girarà entorn a un productor i s’explicarà quins productes elabora, se suggeriran receptes amb els seus ingredients i, posteriorment, es podrà tastar maridat amb els vins i oli que s’elaboren en el celler. En els maridatges d’aquest any es destaquen els vins Sinols. Els productors seleccionats per les jornades d’enguany són Iogurts Granja Sués, Can Carriot, Can Bech, Anxoves Solés, Embotits el Graner, Just Married, Ànec de l’Empordà, Mas Marcè i Xocolates Aynouse. Una experiència gastronòmica per descobrir el millor del territori.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, volen reflectir el caràcter d’aquesta terra.

Trobareu tota la informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa