La pela del suro oberta a tothom, per conèixer l'origen de la majoria dels taps de vins
La pela del suro oberta a tothom, per conèixer l’origen de la majoria dels taps de vins

!--akiadsense-->

Tot a punt per la segona edició de l’experiència “De l’arbre al tap, del tap a la taula”. L’organitza el Consorci de les Gavarres i el Museu del Suro i es farà els caps de setmana de juliol i del 2 d’agost a Cassà de la Selva i Palafrugell. Coincideix amb la temporada de la pela del suro i es fa amb la voluntat de descobrir als visitants aquest primera pas del procés de transformació d’aquest material.

Per fer-ho s’han organitzat unes demostracions de pela que inclouen un esmorzar, una visita cultural i una degustació de vins de la DO Empordà a Cassà de la Selva i Palafrugell, els dos pobles surers per excel·lència del nostre territori. La voluntat de la proposta és fer viure als participants una experiència única compartint la saviesa i l’experiència dels professionals del món forestal, tan important del nostre patrimoni cultural.

Annabel Marin, coordinadora de l’activitat, ha explicat que l’experiència s’ha adaptat a la situació actual en el marc de la crisi de la COVID-19 prenent totes les mesures de seguretat. Té un preu de 15 € per als adults i de 8 € per als joves de 7 a 16 anys i és gratuïta per a infants fins als 6 anys.

Per participar-hi cal fer la corresponent reserva a educacio@gavarres.cat o als telèfons 638 557 836 i 972 643 695 en el cas de Cassà de la Selva, i a info@museudelsuro.cat o al telèfon 972 30 78 25 per a Palafrugell. «De l’arbre al tap, del tap a taula» compta amb la col·laboració de la DO Empordà, els ajuntaments de Cassà de la Selva i Palafrugell i l’Institut Català del Suro.

Per a més informació podeu consultar el programa a www.gavarres.cat.

Nou comentari

Comparteix