VadeVi
Prop 8.000 internautes han participat als tastos online de la DO Empordà
Èxit dels tastos online de la DO Empordà

!--akiadsense-->

Uns 8.000 espectadors han seguit des de casa la desena de tastos de vi que ha organitzat pel consell regulador i els cellers de la DO Empordà a través del seu canal d’Instagram. Els tastos s’han fet els dissabtes al matí i els dilluns al vespre i hi ha participat sommeliers i restauradors com ara Carme Ruscalleda, Josep Roca, Jaume Subirós, Oriol Rovira o Pep Nogué.

De mitjana, els tastos han obtingut uns 800 espectadors, tot i que en directe s’hi han arribat a connectar 120 internautes amb pics de 160. Els seguidors dels tastos online podien encarregar els vins que s’havien de degustar en cada sessió i rebre’ls a casa. De mitjana, s’han venut una quarantena de lots de dos vins en cada sessió arribant a les 800 ampolles enviades a domicili.

Davant de l’èxit de la iniciativa el consell regulador de la DO Empordà es planteja ara organitzar més tastos online després de l’estiu. Ara, la denominació concentrarà els seus esforços en promocionar les visites i activitats enoturístiques presencials als cellers i en la recuperació de la restauració. Els tastos virtuals han estat una iniciativa per rellançar la venda d’ampolles de la DO Empordà, ja que durant el confinament van disminuir un 90%. A més, el web de la denominació també ha obert un apartat en què els interessats poden escollir entre 400 vins diferents i comprar-los en línia per rebre’ls a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa