VadeVi
Torna la Ruta de Tapes de Roses i vi de l’Empordà
  • CA

Per cinquena vegada, la Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà ocuparà aquesta localitat entre els propers dies 17 i 26 de setembre. A gairebé una seixantena d’establiments, es podrà demanar la tapa de la campanya, acompanyada per una copa de vi de la DO Empordà, per només 3€.

En el cas del vi, és clar, només es podrà demanar en cas de ser major de 18 anys i, si no, es pot substituir per aigua. La manera més còmoda de tenir a mà totes les parades de la Ruta de les Tapes és a través de la seva aplicació per a telèfons mòbils, disponible per a Android i iPhone.

A més, la Ruta d’enguany també ofereix premis per a l’edició de l’any que ve, en una edició que separa els qui hi participin amb butlletes físiques o bé mitjançant l’aplicació. En el primer cas, cal omplir la butlleta amb nou segells d’establiments diferents i, un cop plena, dispositar-la a qualsevol urna que trobaran als mateixos locals dels participants a la campanya. En aquet cas, el primer premi és un talonari nominal per gaudir de totes les tapes de l’edició 2022 de franc i un lot de vins de la DO Empordà i, el segon, és el talonari per a l’edició 2022. Pel que fa al concurs per a aplicació mòbil, el que cal és introduir els codis únics de vuit establiments diferents de la Ruta, un menys que en el format físic. Els premis, en comptes de ser dos, en aquest cas seran tres. El primer serà el mateix que per al concurs amb butlletes però, en el cas del segon i tercer premi, hi haurà dos afortunats o afortunades que podran gaudir de franc de totes les tapes de l’edició de 2022 de la Ruta de Tapes de Roses i vi de la DO Empordà.

Qui vulgui participar al concurs en qualsevol de les seves modalitats tindrà temps fins el dia de clausura de la Ruta, el 26 de setembre, a les 23:59 de la nit. El sorteig per decidir el guanyador tindrà lloc durant el mes d’octubre i els afortunats o afortunades seran anunciats per Promoció Econòmica de Roses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa