L'enoturisme torna a la DO Empordà
L’enoturisme torna a la DO Empordà

!--akiadsense-->

Setze cellers de la Ruta del Vi DO Empordà han reobert les seves portes adaptant- se a la situació́ actual i amb diverses innovacions. A partir de l’1 de juny, data en què la demarcació de Girona va entrar en la fase 2 del Pla de Desescalada, amb motiu de la COVID-19, setze cellers de la Costa Brava han reprès la seva activitat enoturística implementant mesures de seguretat i higiene.

Els cellers que ja han obert ho han fet adaptant la seva activitat a la situació́ actual, i han proposat novetats com l’habilitació́ d’espais nous a l’aire lliure on fer tastos, com ha fet el celler Masia Serra, les experiències gastronòmiques exclusives entre vinyes, com el nou wine bar del celler Mas Geli, o els aperitius i barbacoes a La Vinyeta.

La cultura, la salut i el benestar son el leitmotiv de la proposta «les tardes de vins i música a la fresca», del celler Vinyes d’Olivardots, o les activitats de ioga i mindfulness entre vinyes, al Celler Martín Faixó o el grup Oliveda. La resta de cellers, que encara no han obert, catorze, s’estan adaptant per poder-ho fer amb el màxim de garanties durant la fase 3 i 4.

Les novetats en l’oferta enoturística de la Costa Brava van més enllà dels cellers, ja que nombroses empreses de la Ruta del Vi DO Empordà també estan reprenent la seva activitat amb unes actuacions innovadores. La majoria de restaurants, entre els quals hi ha Compartir, de Cadaqués, Can Cervera, de Roses, o Vicus i Es Portal, de Pals, han incorporat una carta de menjar per emportar, take away. Igualment,s’han habilitat nous espais, com Es Portal Terrasa, amb 10.000 m2 d’espai a l’airelliure. També s’han adaptat les cartes dels restaurants a aquesta situació, com ha fet el restaurant La Calèndula, de Regencós.

Pel que fa als allotjaments, mentre que hi ha hotels ja en funcionament, com el Park Hotel San Jorge & Spa i el Mas Espelt, la majoria opten per obrir les seves instal·lacions en el decurs del mes de juny, el 15 de juny en el cas dels allotjaments Moments Rurals, d’Espolla, o el 26 de juny en el cas de l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, de Peralada.

Nou comentari

Comparteix