VadeVi
El vi de la DO Empordà es planta a Barcelona amb Arrels del Vi
  • CA
Arrels del Vi

!–akiadsense–>

La fira Arrels del Vi arriba a Barcelona aquest dissabte 15 de juny, en la que és la tercera edició a Barcelona. Una mostra que va néixer a Sant Martí d’Empúries i que ja ha arribat a les seva XIIa edició.

Arrels del Vi, permet tastar més de 100 referències de vi de la DO Empordà de gamma alta, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels cellers empordanesos i comprar a preu de celler els vins de fins a 24 cellers:

*lavinyeta, AV Bodeguers, Celler Arché Pagès, Celler Brugarol, Celler Castelló – Murphy, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Pujol Cargol Masarac, Celler Viníric, Cellers d’en Guilla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Grup Oliveda, Mas Llunes, Mas Oller, Mas Vida, Masetplana, Pere Guardiola, Perelada, Roig Parals, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots. Enguany amb un celler convidat del Rosselló, Maison Albera, de la mà de La Vinícola.

A més els assistents tindran l’oportunitat de tastar els vins guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2019:

Millor Vi Blanc 2019: El Missatger Selecció 2017, Celler Pujol Cargol Masarac

Millor Vi Rosat 2019: A21 Rosat 2018, Masetplana

Millor Vi Negre 2019: Bruel de l’Estany 2015, Cellers d’en Guilla

Millor Vi Dolç 2019: Torre de Capmany Garnatxa de l’Empordà, Pere Guardiola

A més, La Festa de la DO Empordà inclou activitats per als més petits a Arrels Kids: a les 13h, Tinta i Vi organitza un taller familiar, on els nens i les nenes podran pintar amb vi al jardí del Palau Robert, mentre els seus pares gaudeixen dels vins de l’Empordà. I per als amants dels tasts de vins, s’oferià el Tast Magistral dels Vins Guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2019, a les 12h, dirigit per Anna Vicens, Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers i Sommelier a Wine Palace, i a les 19h per Clara Antúnez, Founder & Experience Manager de La Gastronòmica.

Trobareu més informació al web de la fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa