VadeVi
Vins de Taller comencen a celebrar el 20è aniversari amb web nova i una oferta pels seus productes
  • CA

El celler Vins de Taller comença a celebrar el seu vintè aniversari presentant una nova web amb una estructura renovada, més dinàmica i visual, per facilitar la navegació i l’accés a tota la informació i les novetats del celler. Fins i tot han actualitzat la imatge per permetre que tothom es pgui endinsar virtualment a les vinyes i a l’entorn del celler, amb la intenció que es descobreixin els seus vins i l’oferta enoturística del Celler Verd de l’Empordà.

El 2022 farà 20 anys de la primera plantació de vinyets a Vins de Taller, i volen iniciar la celebració en l’aniversari de l’inici dels treballs de preparació dels terrenys, l’estiu de 2001. És per això que també volen oferir una promoció de lots dels vins més representatius del celler: el Baseia ’19, blanc monovarietal de viogner amb pas per fusta de roure francès; i Siurà ’15, un cupatge de merlot, malbec i marselan amb criança de 12 mesos en botes de roure francès. El lot de tres ampolles (dues de Baseia i una de Siurà), que normalment costaria 82,50€, està rebaixat a nomes 49,50€. Pel que fa al lot de sis ampolles (tres de Baseia i tres de Siurà), el preu habitual de 166,50€ està rebaixat a 95€.

Des de Vins de Taller recomanen que els vins joves, com que s’embotellen just acabats, poden fer que es percebi una mica de carbònic, però només cal decantar-los per deixar-los tranquils. Pel que fa al Baseia, de fermentació parcial en barrica, les anyades que es troben en plenitud són les 2018 i 2019 o fins i tot les anteriors. D’altra banda, recorden que a l’estiu els vins negres també s’han de servir fresquets, al voltant dels 19ºC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa