VadeVi
La Vinyeta busca artistes perquè creïn entre vinyes
  • CA
El celler La Vinyeta regala un dia de creativitat als artistes que ho vulguin
El celler La Vinyeta regala un dia de creativitat als artistes que ho vulguin | Instagram

!--akiadsense-->

El celler La Vinyeta convida artistes a passar 24 hores al seu celler per buscar la inspiració entre vinyes. L’anunci arribava aquest diumenge a través d’Instagram i ja en tenen tres, un pintor, un escriptor de contes i un tercer amb qui encara s’han de concretar els detalls. I és que l’oferta és molt llépola: el celler ofereix, tot un dia enmig de les vinyes, els seus vins, un lloc per dormir i un esmorzar, i a canvi des del celler només demanen que efectivament sigui una jornada de creació i de conversa amb Josep Serra i Marta Pedra responsables del celler.

“Tenim el nostre allotjament, envoltat de vinya, tenim els nostres vins i un espai de tranquil·litat absoluta i el dia a dia és tan estressant que no sempre tenim temps per la conversa, per la reflexió, i ara que les nostres instal·lacions tenen molt poca activitat és el moment d’aprofitar”, explica Josep Serra a Vadevi.

“Amb les mesures actuals és difícil seguir treballant amb normalitat i és un bon moment per crear sinèrgies i facilitar a la gent que es dedica a la creativitat un espai de tranquil·litat absoluta” assegura.

Ells no demanen res, en Josep diu que si a la seva obra hi figura alguna referència a La Vinyeta fantàstic, però no demanen res més que “compartir una estona amb ells i aprofitar la seva creativitat perquè ens inspiri”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa