VadeVi
La Vinyeta busca artistes perquè creïn entre vinyes
El celler La Vinyeta regala un dia de creativitat als artistes que ho vulguin
El celler La Vinyeta regala un dia de creativitat als artistes que ho vulguin | Instagram

!--akiadsense-->

El celler La Vinyeta convida artistes a passar 24 hores al seu celler per buscar la inspiració entre vinyes. L’anunci arribava aquest diumenge a través d’Instagram i ja en tenen tres, un pintor, un escriptor de contes i un tercer amb qui encara s’han de concretar els detalls. I és que l’oferta és molt llépola: el celler ofereix, tot un dia enmig de les vinyes, els seus vins, un lloc per dormir i un esmorzar, i a canvi des del celler només demanen que efectivament sigui una jornada de creació i de conversa amb Josep Serra i Marta Pedra responsables del celler.

“Tenim el nostre allotjament, envoltat de vinya, tenim els nostres vins i un espai de tranquil·litat absoluta i el dia a dia és tan estressant que no sempre tenim temps per la conversa, per la reflexió, i ara que les nostres instal·lacions tenen molt poca activitat és el moment d’aprofitar”, explica Josep Serra a Vadevi.

“Amb les mesures actuals és difícil seguir treballant amb normalitat i és un bon moment per crear sinèrgies i facilitar a la gent que es dedica a la creativitat un espai de tranquil·litat absoluta” assegura.

Ells no demanen res, en Josep diu que si a la seva obra hi figura alguna referència a La Vinyeta fantàstic, però no demanen res més que “compartir una estona amb ells i aprofitar la seva creativitat perquè ens inspiri”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa