VadeVi
Les 10 propostes imprescindibles del Vívid 2019
  • CA

Durant el mes d’abril, el Vívid omplirà la Costa Brava d’activitats i propostes on el vi és el protagonista. Impulsat pel Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona i organitzat per la Ruta de Vi DO Empordà, pretèn acostar al públic els vins de la zona, però d’una manera diferent. Són moltes les activitats que es faran durant els caps de setmana d’abril, les trobareu totes aquí, però us proposem les 10 imprescindibles.

1. Tastos en espais singulars

El vi es pot tastar a tot arreu però des de fa uns anys el Vívid proposa fer-ho en espais que no són gens habituals. Uns monestirs o un antic dipòsit d’aigua modernista es convertiran, per unes hores, en espais de tast.

Torre de Can Mario
Torre de Can Mario | Vívid

!–akiadsense–>

Els espais són la Torre de Can Mario, el monestir de Sant Quirze de Colera, la Ciutadella de Roses, o el Monestir de Sant Pere de Rodes. Trobareu més informació i podreu comprar les entrades, seguint aquest enllaç.

2. Passejades entre vinyes

El vi és important però les vinyes també i per això algunes de les experiències tenen com a escenari la vinya. Una és la III Marxa popular i una altra el Passeig sensorial guiat i esmorzar entre vinyes de Capmany.

En el primer cas, els cellers serviran de fita per fer una parada, es tastaran els vins per així agafar força per seguir amb la marxa. I la segona activitat pretén a través dels cins sentits, conèixer i les vinyes de Capmany i gaudir dels seus vins. Us podeu inscriure al web del Vivid.

3. Enocaiac

L’esport i el vi no són incompatibles, per això el Vívid proposa fer caiac als aiguamolls de l’Empordà i al Cap de Creus per conèixer quins són els vins que s’hi fan.

Enocaiac Vívid

!–akiadsense–>

!–akiadsense–>

Es farà un tast a una platja idílica, també hi haurà tastaos verticals, és a dir diferents anyades d’un mateix vi i els desplaçaments es faran en caiac. Us podeu inscriure seguint aquest enllaç.

4. Pacs

Si sou dels que voleu aprofitar el temps al màxim i a més voleu gaudir d’un cap de la setmana a la Costa Brava, el Vívid ofereix la possibilitat d’aquirir pacs conjunts amb activitats, allotjament i àpats.

N’hi ha de diversos formats i els trobareu tots aquí.

5. Activitats inclusives

Una de les novetats més destacades del Vívid 2019 són les activitats inclusives perquè tothom pugui gaudir-les. Així en trobareu per a persones invidents, sordes o amb mobilitat reduida i per a tots els públics.

Visitar un celler no ha de ser un problema per les persones que van en cadira de rodes per exemple, i tastar un vi a cegues és sempre tota una experiència. En trobareu més detalls aquí.

6. Noms propis

I si un vi es pogués tastar escoltant un monòleg, o amb lectures poètiques? Aixo é sque es proposa amb noms com Carlos Latres, Josep Pedrals, Anna bertran i Yolanda Ramos.

Josep Pedrals serà el protagonista d'una de les activitats del Vívid 2019
Josep Pedrals serà el protagonista d’una de les activitats del Vívid 2019

!–akiadsense–>

7. ViMàgia

L’elaboració del vi té un punt de màgic, però aquesta vegada la màgia hi serà de debò, no en un sentit metafòric. El Mag Nani farà les delícies de petits i grans. I els gran ho podran acompanyar amb vi. Els detalls els trobareu seguint aquest enllaç.

Vi i màgia

!–akiadsense–>

8. Tast amb arrossada

Un tast de vi amb un arròs podria ser normal però si això s’acompanya amb joc populars a l’aire lliure com fer rodar bótes, ja és una altra cosa. Això és el que es farà al Celler Martín Faixó. UNa activitat per a tota la família a la que us podeu inscriure aquí.

9. Tast de vins ecològics

Si sou amants dels vins ecològics i biodinàmics o en voleu saber més coses no us podeu perdre aquesta proposta que inclou visita al celler Mas Estela i un tast dirigit dels vins ecològics més representatius de la DO Empordà. Podeu comprar els tiquets aquí.

10. Enòleg per un dia

A través d’un joc per equips, els participants us podreu sentir enòlegs per undia, decidint per exemple, el cupatge d’un vi. Un cop acabat el joc, es podran tastar els cupatges dels equips guanyadors i també diversos vins de l’Empordà acompanyats de tapes d’embotits i formatges.

Són només 10 propostes però n’hi ha moltes més i a través d’aquest vídeo us podeu fer a la idea de tot el que hi trobareu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa