VadeVi
El Rincón de Diego i Can Bosch fan les tapes de la Nit de les Garnatxes del Celler de Capçanes
  • CA
Nit de les Garnatxes 2019

!--akiadsense-->

La 13a Nit de les Garnatxes del Celler de Capçanes ja tenen maridatge. Les creacions estan elaborades pels restaurants amb estrella Michelin El Rincón de Diego i Can Bosch a partir de les característiques dels quatre vins de garnatxa que conformen la col.lecció “La Nit de les Garnatxes” i com ja s’ha fet en les edicions anteriors un grup de periodistes i prescriptors han pogut triar quines serien les creacions gastronòmiques que acompanyaran als quatre vins en la 13 Nit de les Garnatxes que es farà al Celler de Capçanes el proper divendres 3 de maig, dins dels actes de la Fira del Vi de Falset.

A cadascun dels restaurants se’ls ha encarregat que preparessin les tapes per acompanyar dos dels vins, en aquesta ocasió el restaurant El Rincón de Diego tenia la garnatxa de panal i la garnatxa d’argila i el restaurant Can Bosch la garnatxa de calissa i la garnatxa de llicorella.

Per cadascun dels vins, els restauradors han fet diverses propostes de tapes, totes elles excel·lents i molt adients als vins, i després del tast i les deliberacions dels presents les parelles escollides han estat les següents:

Garnatxa sobre terrer de panal:

Caviar de Wagyu acompanyat d’un cremós de formatge, ceba caramel·litzada i vinagreta de fruits vermells.

Restaurant El Rincón de Diego

Garnatxa sobre terrer de calissa:

Humus mediterrani, sardina fumada, escuma d’escabetx de musclos i sèsam garrapinyat

Restaurant Can Bosch

Garnatxa sobre terrer de llicorella:

Cheesecake salat amb codony de remolatxa cuita a la sal i nous de pecant.

Restaurant Can Bosch

Garnatxa sobre terrer d’argila:

Ànec fumat sobre un tàrtar de tomàquet amb romesco d’all negre i “nachos”

Restaurant El Rincón de Diego

A més dels maridatges d’aquestes creacions gastronòmiques amb els vins de la col·lecció “La Nit de les Garnatxes”, els assistents podran gaudir de l’actuació musical de Gerard Quintana i de diverses exposicions artístiques.

L’esdeveniment començarà a partir de les 23 hores i per poder assistir-hi cal comprar una entrada que està a la venda en el seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa