El cicle Divendres DiVins arriba el proper 1 d’agost a la DO Montsant amb l’espectacle “Vidsonor…”, d’Adrià Grandia i Sílvia Isach. El Castell del Vi de Falset serà escenari d’aquesta proposta que maridarà vins de la DO Montsant amb un espectacle que combina les possibilitats sonores d’un instrument pretèrit com és la viola de roda, amb la que Adrià Grandia explora nous camins sonors, i les suggeridores projeccions de Sílvia Isach, que empra formats i tècniques innovadores per comunicar amb imatges.

El tast de vins i l’espectacle “Vidsonor…” s’iniciaran a les 20:15, a la Sala Absis, tot i que a partir de les 19:30h els interessats en assistir-hi podran aprofitar l’ocasió per visitar l’espai museístic del Castell del Vi.

El preu de l’espectacle és de 5€. (Cal reservar a [email protected], indicant nom i nombre de places. El pagament es realitza el mateix dia 1 d’agost a l’entrada).

Divendres DiVins

L’espectacle “Vidsonor…” s’emmarca en el cicle Divendres DiVins, una iniciativa que té com a objectiu posar en valor els espais patrimonials, la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i un grup d’artistes de la plataforma Territoris Creatius.

Divendres DIVins és fruit de l’acord entre les set denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre -la DOQ Priorat, la DO Monsant, la DO Tarragona, la DO Catalunya, la DO Terra Alta, la DO Penedès i la DO Conca de Barberà-, juntament amb els Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona i els Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa