VadeVi
La DO Montsant elabora 2.600 ampolles de vi pel celler Rendé Masdéu
  • CA
Així ha quedat el celelr Rendé Masdéu després de la crescuda del riu Francolí
Així va quedar el celler Rendé Masdéu després de la crescuda del riu Francolí | Rendé Masdéu

!--akiadsense-->

El pròxim divendres 24 de gener, la Denominació d’Origen Montsant organitza un esmorzar solidari per Rendé Masdéu. Es lliuraran les 2.600 ampolles del vi que 15 cellers de la DO Montsant han elaborat per ajudar-los en la reconstrucció d’un nou projecte familiar després que els aiguats que van afectar L’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) el passat mes d’octubre arrasessin l’edifici on estava ubicat el celler.

L’acte se celebrarà al celler Coca i Fitó, a El Masroig, a les 9:30h i hi participaran els cellers que han col·laborat en aquest projecte: Acústic Celler, Celler de l’Era, Celler La Placeta, Celler Pascona, Celler Vendrell Rived, Cellers Can Blau, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Coca i Fitó, Mas de l’Abundància, Mas de les Vinyes, Orto Vins i Vinyes Domènech, així com la resta d’empreses que també s’han sumat a aquest projecte solidari: Emili Castells Vives amb les ampolles; Gráficas Varias amb les etiquetes; i Manuel Serra amb els taps.

El vi creat conjuntament és un cupatge de les varietats més emblemàtiques de la DO Montsant, les garnatxes i carinyenes, que els 15 cellers han aportat per donar suport a la família Rendé Masdéu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa