VadeVi
La DO Montsant estrena campanya amb la mirada posada en el consumidor
  • CA

La Denominació d’Origen Montsant ha tancat l’any del seu 20è aniversari i inicia nova etapa centrada en, en aquesta ocasió, en el consumidor. Sota el lema 20+1, la DO durà a terme diferents accions en les quals seguirà intacta la voluntat de continuar divulgant els vins Montsant alhora que apel·la directament a tots i cadascun dels consumidors, per integrar-los i fer-los partícips d’aquest camí.

Tastos guiats arreu de Catalunya

Un dels actes centrals d’aquesta nova campanya serà una sèrie de tastos que tindran lloc a diferents establiments repartits per les quatre demarcacions. Tastos guiats on responsables de la DO Montsant aproparan els vins Montsant als clients habituals de les botigues i vinoteques que participaran d’aquesta gira, que segueix el rastre de la gira que la DO va fer per diferents escoles per apropar-se als professionals del futur, però centrada ara en els consumidors.

A més d’aquests tastos, la DO Montsant hi serà present enguany a diferents fires dirigides a públic final, com ara Temps de Vi, a Vilanova i la Geltrú, i reforçarà la seva participació en la Fira del Vi de Falset, amb noves propostes i activitats. Així mateix, i amb la vista posada també en l’enoturisme, treballa de manera intensa per posar les primeres pedres del que ha de ser una oferta enoturística diversa i de qualitat en el territori, amb la col·laboració dels cellers que, actualment, ja disposen d’activitats enoturístiques en la seva oferta als visitants.

Tast ‘En clau de dona’

I seguint amb els tastos, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la DO Montsant organitza un tast molt especial, dirigit i conduït per i per a donesEn clau de dona és el nom que porta aquesta trobada, on dones que desenvolupen les seves carreres en diferents àmbits professionals es donaran cita el pròxim 16 de març per compartir i intercanviar experiències, tot gaudint dels vins Montsant.

La trobada arrencarà amb un tast guiat per diferents dones del món del vi, que explicaran vins que, sota l’empara de la DO Montsant, són elaborats per dones o tenen una relació directa amb la dona, sigui a través d’històries familiars, llegendes… Un tast inèdit i únic per continuar reivindicant el paper de la dona i la seva visibilitat, no només en el món del vi, sinó en la societat en general.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa