VadeVi
La DO Montsant renova la confiança en Pilar Just
  • CA
La nova junta de la DO Montsant presidida per Pilar Just
La nova junta de la DO Montsant presidida per Pilar Just

!--akiadsense-->

Aquest dilluns al vespre s’ha constituit la nova junta rectora de la DO Montsant que ha escollit Pilar Just com a presidenta, que repeteix al capdavant del consell regulador. D’aquesta manera es clouen les eleccions a totes les denominacions d’origen catalanes que han renovat els seus membres, amb votacions només a la DO Terra Alta i la DO Montsant.

La nova junta de la DO Montsant estarà formada per Ricard Rull Coll, Andreu Fernández Asens, Luís Miguel Molina Montoro, Joan Francesc Asens Masdeu i Josep Mª Bargalló Bargalló com a representants dels viticultors i, per part dels cellers, Patri Morillo, de Celler Comunica; Antoni Coca Fitó, de Coca i Fitó, Ramon Masip, de Celler Cairats i Jose Carlos Ríos de Celler Masroig, a més de Pilar Just en representació de Cellers Sant Rafel.

La línia de treball de la nova junta de la DO Montsant serà continuista, asseguren en un comunicat, i se centrarà en els 3 eixos en què s’ha estructurat fins ara: Coneixement, Qualitat i Promoció. Així, pel que fa al Coneixement, la DO Montsant vol seguir treballant en els dos grans projectes en què es troba immersa ara: el LIFE Priorat+Montsant i el PECT Priorat, tots dos enfocats a conèixer els beneficis de les pràctiques sostenibles, tant al camp com al celler, per tat de tenir el màxim coneixement del territori emparat sota la DO. De la mateixa manera, se seguirà treballant també en els estudis de zonificació i caracterització de les garnatxes i les carinyenes per continuar sumant en l’autoconeixement.

Des de la nova junta asseguren que l’objectiu principal de totes aquestes eines de treball és el de continuar generant oportunitats perquè aquells que treballen la terra puguin quedar-se al territori i viure dignament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa