VadeVi
La DO Montsant rep un grup d’importadors americans en la primera missió inversa de 2018
  • CA
Denominació d'Origen Montsant

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana arrenca la primera de les missions inverses que la Denominació d’Origen Montsant té previstes al llarg d’aquest 2018. Aquesta primera missió té com a protagonistes els Estats Units, i es durà a terme en dues fases: una primera fase, la que comença aquest dissabte, centrada en un perfil més professional, lligat al món de la importació; i una segona fase centrada en prescriptors, amb un perfil més de cara al públic final. Cada una d’aquestes missions estarà formada per un grup de 15 persones, mentre que per part de la DO hi participaran 16 cellers.

De dissabte dia 3 fins al dimarts 6, els participants podran visitar el territori per conèixer de primera mà les tipicitats i característiques de la DO Montsant, donant-los a conèixer els principals projectes en els quals es troba immersa la DO actualment: el projecte de zonificació, el de caracterització de les garnatxes i les carinyenes, i el projecte LIFE.

Dilluns serà el dia destinat als cellers, amb un showroom pensat perquè els importadors americans coneguin a tots els productors que formaran part de l’acte. A més, dimarts s’organitzaran també una sèrie de visites a cellers perquè els visitants coneguin de primera mà tots i cada un dels projectes vinícoles que hi participen.

Un cop finalitzada aquesta primera fase, el pròxim cap de setmana serà el torn dels prescriptors. En aquest cas, la voluntat de la DO Montsant és donar-los a conèixer el funcionament de la DO, així com les diferents tipologies de cellers que s’hi troben emparats. Per arribar a un nivell superior de coneixement, l’objectiu és que el grup pugui visitar tots els cellers de la DO, així com organitzar-los tastos que els ajudin a adquirir un important grau de coneixement dels vins Montsant perquè puguin fer-ne difusió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa