La DO Montsant vol donar un impuls al seus celler en època de crisi
La DO Montsant vol donar un impuls al seus celler en època de crisi | DO Montsant

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Montsant llença a xarxes la segona fase de la campanya digital ‘Som Montsant. Fem Montsant’. La campanya, que es va iniciar l’octubre de 2018 per donar visibilitat als homes i dones que amb els seus cellers i la seva feina donen vida a la DO Montsant, arriba de nou ara per dinamitzar aquests dies de confinament mitjançant tastos dels vins d’aquests cellers.

Cada setmana, un dels cellers Montsant explicarà el seu projecte vinícola a través d’un dels seus vins. Aquests tastos es publicaran setmanalment a les xarxes socials de la DO Montsant, i estaran acompanyats també d’una campanya visual, amb fotografies d’algunes de les persones que representen el dia a dia d’aquests cellers: propietaris, enòlegs, viticultors, treballadors, socis… per tal de transmetre el costat més humà d’una DO formada fonamentalment per petits cellers de caràcter familiar i que en aquests moments necessiten més que mai el reconeixement i el suport, tant del sector com del consumidor.

Trivial Montsant

Entre les diferents activitats que la DO Montsant té en marxa també des que va arrencar l’estat d’alarma i tothom va quedar confinat a casa seva és el Trivial Montsant. Un joc de preguntes a xarxes que busca incidir en la curiositat del consumidor, convidant-lo a conèixer una mica més sobre la DO Montsant, els seus estudis, la història de la zona de producció… El joc, que es pot seguir als perfils a xarxes de la DO Montsant, està tenint una molt bona acollida entre els seus seguidors qui, amb una alta participació, estan demostrant també un alt grau de coneixement sobre la DO Montsant.

Mesures amb la vista posada en el futur

Des de la DO Montsant es treballa intensament també aquests dies per minimitzar el màxim possible l’impacte de la crisi de la COVID-19 sobre els seus cellers i viticultors. En aquest sentit, i més enllà de les mesures amb les quals es treballa en col·laboració amb els sectors socioeconòmics de la comarca, des d’aquesta denominació es fa una crida al consumidor perquè aposti pels productes de proximitat, facilitant des de la seva web les diferents opcions que ofereixen els cellers aquests dies de cara a poder adquirir els seus productes.

Nou comentari

Comparteix