VadeVi
Posada de llarg de la DO Montsant a Barcelona per celebrar els 20 anys
  • CA

La Denominació d’Origen Montsant continua amb les activitats de celebració del vintè aniversari de la seva fundació. La propera cita es prepara per aquest proper 1 de juliol en el marc d’un acte que ocuparà els jardins del Palau Robert de Barcelona.

A la festa hi participaran una quarantena de cellers que deixaran tastar i compartir fins a un centenar de referències diferents; els assistents, els podran maridar amb una proposta gastronòmica de proximitat, i amb la música del grup d’electro swing Gianni Scianname. Sumat a tot això, hi tindrà un paper protagonista l’art ja que durant la vetllada es veurà crear en directe un quadre fet amb vi.

Aquells qui ho vulguin, a més a més, podran gaudir també dels vídeos que la DO Montsant ha preparat al llarg de l’any per celebrar el seu 20è aniversari. Sis capítols que parlen dels orígens de la DO, l’evolució de la viticultura, els cellers o els vins Montsant, entre altres molts temes. Tots amb persones que han tingut i tenen un paper fonamental dins la DO Montsant.

Imatge d'una de les activitats de tast| DO Montsant
Imatge d’una de les activitats de tast| DO Montsant

Cellers participants a la Fira

Agrícola d’Ulldemolins, Alfredo Arribas, Bell Cros, Cal Bessó, Celler Cairats, Celler Cedó Anguera, Celler Comunica, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Dosterras, Celler La Placeta, Celler Laurona, Celler Gritelles, Celler Masroig, Celler Noguerals, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Celler Vendrell Rived, Cellers Sant Rafel, Celler Unió, Cingles Blaus, Clos Maria, Clos Mogador, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Falset Marçà, El Vi dels 20, Spectacle Vins, Estones Vins, Josep Grau Viticultor, Mas de l’Abundància, Mas de les Vinyes, Orto Vins, Portal del Montsant, Reeixir, Terravinyada, Terroir Sense Fronteres, Venus La Universal, Vinyes d’en Gabriel i Vinyes Domènech.

Cartell promocional de les accions commemoratives del 20è aniversari de la DO | cedida

20 anys de la DO Montsant

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la Denominació d’Origen Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que la conformen avui en dia (60).

En aquests 20 anys, la DO Montsant ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola amb l’esforç col·lectiu de viticultors, viticultores i cellers, sempre mantenint-se fidels a la seva filosofia i manera de fer, i amb l’excel·lència com a bandera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa